The Fascinatingly Ousting Ringside - Top Of The Hill

Övernattning med frukost

Mysigt att kunna sticka iväg på en mini semester och bara checka in på ett bed and breakfast o bara ha det skönt en helg. Ja det vore så härligt om man kunde komma iväg och bara njuta en helg man kan hitta jätte många mysiga ställen som man kan ta in på. Ska finns ett mysigt bed and breakfast i trelleborg som man kan kolla in om man är sugen på att åka dit.
Ja ett bed and breakfast är så mysiga tycker jag att stanna kvar och äta frukost och så är det mindre än ett hotell. Ja det är super bra sätt att komma iväg och koppla av bara för några dar. Ja det är något som verkligen är något som man vill göra.

Kul att ge bort som en överraskning till någon man tycker om

Ja det kan vara en toppen present att ge bort till någon som skulle behöva lite tid för avkoppling och att åka iväg några dagar bara kan dom flesta få till. Ja det är ju så mysigt och något som jag skulle bli så glad över att få i present. Ja det är så härligt att kunna komma iväg och njuta av lite ledig tid med den man älskar och bara ta det lugnt och bara njuta en stund.
Så det är ett bra tios till någon som inte vet  vad dom ska köpa i present till sin partner, det är en jätte bra present tycker jag. Och att vara kvar i Sverige är också så skönt så slipper man ta sig någon annanstans, ja det är praktiskt och smidigt och så är det så vackert i Sverige så det är verkligen värt det. Ja det finns många fördelar med att åka här i Sverige och vi har ju så många fina ställen att åka till som ligger nära.